SÆSON 2023-24: MAN KAN ATTER VENTE PÅ GODOT!

 In For-omtaler

Nogle har sikkert hørt en fugl synge om, at man atter kan vente på Godot.

Og så er det jo ovenikøbet fra i dag, altså som fra lige nu, at alle mennesker kan sikre sig en billet til netop den forestilling (og ca. 250 andre) på Teaterbilletter.dk:

MENS VI VENTER PÅ GODOT
Prisbelønnet iscenesættelse af Samuel Becketts store klassiker
27. jan – 16. mar 2024
70-245 kr. på billet@sortehest.com / teaterbilletter.dk

MENS VI VENTER PÅ GODOT er tilbage i Maria Vinterbergs prisbelønnede iscenesættelse, som i 2020 og 2022 spillede for udsolgte huse og tog både publikum og anmeldere med storm.

Gå ikke glip af Vladimir, Estragon, Pozzo og Lucky i skikkelse af de fire vilde herrer Nicolas Bro, Mads Wille, Steen Stig Lommer og Lue Støvelbæk (ny mand på holdet), når Teatret ved Sorte Hest genopsætter en af de helt store klassikere med den sjældne evne til at indskrive sig i enhver given tid.

Det er ikke for de sarteste af sjæle at lade sig forføre af Samuel Becketts gådefulde univers. Men vover man hovedspringet ind i hans kulkældersorte humor, hans rasende indsigt i meningsløshed og hans vanvittige tilgang til livets absurditeter, så får man chancen for en lille bitte indsigt i sin egen venten på Godot.

Medvirkende: Nicolas Bro, Mads Wille, Steen Stig Lommer, Lue Støvelbæk
Iscenesættelse: Maria Vinterberg
Scenografi: Marianne Nilsson
Lysdesign: Lasse Svarre Christiansen
Skræddersal: Mikael Jensen
Dramatiker: Samuel Beckett
Oversætter: Klaus Rifbjerg
Teaterforlag: Nordiska – København Aps

Køb nu på Teaterbilletter.dk og bliv gratis medlem af fordelsklubben Mit Teater:

LÆS MERE OM MIT TEATER HER

 

 

Søg

INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG. Fra v: Maria Stenz, Camilla Bendix, Peter Oliver Hansen, Olivier Antunes. Foto: Robin SkjoldborgTeatret ved Sorte Hest sæson 2023-24. Foto: Robin Skjoldborg. Grafik: Mike Tylak.