SERVICEMEDDELELSE: SÆSON 2023-24 GÅR I SALG PÅ ONSDAG

 In For-omtaler

På onsdag 26. april 2023 kl. 10.00 åbner billetsalget til hver evig eneste af de omkring 250 teaterforestillinger i Teaterkataloget 2023-24.

Vi kan med det samme afsløre, at vi fra Hestens side byder ind med tre af vores allerstørste succeser, som i de forgangne sæsoner har været udsolgt på rekordtid.

To af dem er faktisk allerede i salg, men god nyhed kan jo aldrig gentages for tit, så lad os endelig flage, at den her anmelderdarling er første punkt på programmet efter sommerferien:

SANDHED OG KONSEKVENS
Repremiere på Lars Noréns gruopvækkende ægteskabsdrama
21. sep – 4. nov 2023
70-245 kr. på billet@sortehest.com / teaterbilletter.dk

Det er lykkedes at samle Reumertvinder Sarah Boberg, Anette Støvelbæk, Niels Ellegaard og Peter Oliver Hansen igen, når Teatret ved Sorte Hest blænder op for repremieren på Lars Noréns balstyriske mesterværk. Den stærke kvartet af skuespillere mødes på ny i centrum af alle ægteskabers mest komiske og mørkeste kampplads: Parmiddagen!

Når sandhederne om søstrene Elisabeth og Julie blandes med en tilpas mængde alkohol og skeletter fra fortiden, får deres ægtefæller Jens og Michael – og ikke mindst den tamme undulat Benny – tilværelsens brutale konsekvenser at føle på krop og sjæl. Det der skulle have været en gnidningsfri fødselsdag i familiens skød udvikler sig snart til et blodigt opgør med kønsroller, barnløshed og kuldsejlede skæbner.

Lars Norén mestrer et gruopvækkende menneskeligt klarsyn, som på uhyggeligste gysermanér åbner døren til centrum af parforholdets glæder og sorger.

Medvirkende: Sarah Boberg, Anette Støvelbæk, Niels Ellegaard, Peter Oliver Hansen
Iscenesættelse: Maria Vinterberg
Scenografi: Marianne Nilsson
Lysdesign: Lasse Svarre Christiansen
Skræddersal: Mikael Jensen
Manuskript: Lars Norèn
Oversættelse: Vibeke Bjelke
Forlag: Lars Natten Norén AB

Køber man billet på Teaterbilletter inden 31. maj, får man et gratis medlemskab af fordelsklubben Mit Teater:

LÆS MERE OM MIT TEATER HER

 

 

Søg

MENS VI VENTER PÅ GODOT 2024. Foto: Robin SkjoldborgINDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG. Fra v: Maria Stenz, Camilla Bendix, Peter Oliver Hansen, Olivier Antunes. Foto: Robin Skjoldborg