EN MÅNED TIL PREMIEREN PÅ FRANKENSTEIN

 In Vores Venner

Knap er det kære BEAUVOIR-hold ude af stalddøren, før vi da lige vil gøre opmærksom på, at nu er der altså kun en måned til næste premiere i litteratursæsonen på Hesten!

Vi galopperer nemlig ind i det nye år sammen med vores venner fra Why Not Theatre Company, som er gæst på hest med et nyt stykke baseret på Mary Shelleys gotiske gyser Frankenstein. Reumertvinder Tanja Mastilos bearbejdelse er henlagt til en fjern dystopisk fremtid, og som et lille tvist er hovedpersonernes køn byttet om, så både dr. Frankenstein og Monstret er kvinder.

FRANKENSTEIN har premiere 6. januar 2023, og som altid spilles der på formfuldendt engelsk, når Why Not Theatre Company er i huset. Så hvis man er anglofil og/eller har engelsksprogede forbindelser, er dette en oplagt mulighed for at hive dem med på Teatret ved Sorte Hest. Vi nævner det bare. Mere kan læses, og billetter kan købes her (totalt god julegaveide i øvrigt):

 

LÆS MERE OG KØB BILLETTER TIL FRANKENSTEIN HER

 

 

 

Søg

Pinterest