PRÆCIS EN MÅNED TIL PREMIEREN PÅ BEAUVOIR

 In Ikke kategoriseret

Man fødes ikke som kvinde, man bliver det” – Simone de Beauvoir

Man kan vist roligt sige, at vi har næsen i bøgerne for tiden. Hesten er nemlig omdannet til en slags højlydt læsesal, hvor skuespillerne Ellen Hillingsø og Sarah Boberg og instruktør Christoffer Berdal dagligt dykker godt og grundigt ned i manifestet Det andet køn af den franske forfatter, feminist og filosof Simone de Beauvoir.

Citater, holdninger og ideer flyver gennem luften, og ny viden efterstræbes fra A til Z. Bag ethvert svar står et nyt spørgsmål (som man siger), og om præcis en måned er det tid til at indvie publikum i diskussionen.

Forestillingen BEAUVOIR bliver en teatralsk forelæsning og har verdenspremiere 22. oktober 2022 lige her på Teatret ved Sorte Hest.

Staldtip: Hvis man vil være et hestehoved foran mht. billetter, så foregår det her:

KØB BILLETTER TIL BEAUVOIR HER

Søg

DANSK TEATER 300 ÅRBEAUVOIR - Ellen Hillingsø og Sarah Boberg. Foto: Robin Skjoldborg