TRE UGER TIL PREMIEREN PÅ DEN TEATRALSKE FORELÆSNING BEAUVOIR

 In Ikke kategoriseret

Først efter lang tids overvejelse har jeg givet mig i lag med at skrive en bog om kvinden. Emnet er ømtåleligt, især for kvinder, og fortærsket som få. Feminismedebatten har allerede fået rigelig meget blæk til at flyde, og da den for øjeblikket ser ud til at dø hen, burde man måske skifte emne. Alligevel beskæftiger problemet stadig sindene, og tilsyneladende har de sidste hundrede års bindstærke tåbeligheder ikke formået at sætte tingene på plads. Er der overhovedet noget problem? Og i så fald hvilket? Eksisterer der overhovedet kvinder?” – Simone de Beauvoir

Det kan man jo så liiige tænke lidt over, og det gør vi i den grad her på Hesten for tiden. Ellen Hillingsø, Sarah Boberg og instruktør Christoffer Berdal har startet en samtale med Simone de Beauvoirs vilde hovedværk “Det andet køn”, og vi skulle hilse og sige, at det ikke går stille af!

Hvis man gerne vil vide, hvor den samtale ender, så spiller forestillingen BEAUVOIR 22. okt – 3. dec 2022. Billetsalget er der en slags knald på her:

KØB BILLETTER TIL BEAUVOIR HER

Søg

BEAUVOIR - Ellen Hillingsø og Sarah Boberg. Foto: Robin Skjoldborg