CPHCULTURE HAR NOMINERET ÅRETS TEATEROPLEVELSER 2021

 In Nomineringer

Er i en slags super teatralsk og dramatisk granatchok over at være nomineret til noget … Tak.”

Sådan lød det fra vores teaterchef Maria Vinterberg for præcis et år siden, da hun første gang var nomineret til Årets Iscenesætter på anmelderbloggen CPHCulture. Nu er hun sørme nomineret til Årets Iscenesætter igen – denne gang for sin opsætning af Lars Noréns SANDHED OG KONSEKVENS.

Derudover er skuespillerinderne Anette Støvelbæk og Sarah Boberg fra Hestens uofficielle ensemble begge to nomineret til Årets Kvindelige Hovedrollepræstation i samme forestilling (altså SANDHED OG KONSEKVENS).

Og vores to engelske veninder Vivienne McKee fra London Toast Theatre og Sue Hansen-Styles fra Why Not Theatre Company er nomineret til Årets Hæderspris for henholdsvis CRAZY CHRISTMAS CABARET 2021: TELL ME ABOUT IT og gæstespillet HAPPY DAYS her på Teatret ved Sorte Hest (som i øvrigt også har udløst en nominering til Peter Dupont Weiss som Årets Iscenesætter).

Hurraaa for alle nomineringer, de luner i en iskold coronatid. Ikke mindst tillykke til alle nominerede og tak til CPHCulture for at fejre Årets Teateroplevelser 2021. Vinderne offentliggøres 1. februar 2022 kl. 12 på cphculture.dk

SE ALLE DE NOMINEREDE HER


OBS!
Nåede du ikke at se SANDHED OG KONSEKVENS i 2021 – eller vil du bare gerne se den igen – så genopsætter vi jo heldigvis den selv samme forestilling i perioden 21. sep – 4. nov 2023.

KØB BILLET TIL SANDHED OG KONSEKVENS I 2023 HER

Søg

Godt nytår 2021Maria Vinterberg. Foto: Robin Skjoldborg