HER KAN DU LÆSE OM:

SLUTSPIL

STORYTELLING V. VIGGA OG BROHOVEDERNE

HJERNEKASSEN

HJÆLP!

Efter en veloverstået jul og nytår er der gang i Hesten igen. Baren har fået nyt navn, BELLE EPOQUE, og vi er henrykte over allerede at have hørt de første publikummer snakke om, at de liiiige skal ned på Pokken og nyde et glas efter forestillingen…
Baren er åben fra 1 time før til 1 time efter hver forestilling.

SLUTSPIL

I skrivende stund hundser Hamm rundt med Clow, mens Nell og Nagg mindes gamle dage fra hver sin skraldespand oppe på Hestens overetage. Der er solgt mange billetter, så man skal være vaks, hvis man vil nå at sikre sig en plads til denne publikums- og anmelderroste forestilling.
Billetter kan købes elektronisk HER

OM SLUTSPIL
Medvirkende: Søren Spanning, Thomas Mørk, Maria Stenz, Niels Skousen
Iscenesættelse: Maria Walbom Vinterberg
Scenografi: Marianne Nilsson

Spilleperiode: 11. jan. – 9. feb. 2013.
Der spilles hverdage kl. 20 og lørdage kl. 17.
Forestillingen varer 95 minutter.

STORYTELLING V. VIGGA OG BROHOVEDERNE

Syv søndage i februar og marts kan der opleves historiefortælling på Hesten ved nogle af landets allerdygtigste fortællere. Vigga Bro er værtinde, og med hende kan opleves bl.a. Pernille Stockfleth, Peter Hartmann og Mariane Josefsen. Alle værner de om den ældgamle mundtlige tradition og favner det nyskabende, som sprænger rammerne med et særligt øje for det magiske rum mellem fortællingen og lytterens fantasi.

Der er sammensat et ambitiøst, livligt og afvekslende program, som favner såvel det komiske som det tragiske. Læs programmet HER

OM VIGGA OG BROHOVEDERNE
Spilleperiode: 3. feb., 10. feb., 17. feb., 24. feb., 3. mar. 10. mar. og 17. mar. 2013
Der spilles alle dage kl. 17.

Billetter kan købes i døren, eller ved personlig eller telefonisk henvendelse i billetkontorets åbningstid, man. – fre. fra 12-16 på 33 31 06 06.

HJERNEKASSEN

D. 13. februar åbnes der for HJERNEKASSEN igen. Der er allerede udsolgt denne aften, men der er stadig billetter tilbage til den næste HJERNEKASSEN, som bliver afholdt d. 30. april.

Billetter koster 125,-/stk. og kan bestilles HER

HJÆLP!

I marts måned har Hesten urpremiere på et nyskrevet stykke af Anna Bro, hvor hun stiller skarpt på familiens betydning i en tid hvor de gamle familiemønstre i stadigt stigende grad er under opløsning.

OM HJÆLP!
Tre søstre modtager efter adskillige års tavshed et brev fra deres globetrotter-mor. Der står bare ét ord: ”Hjælp”. Brevet tvinger søstrene, hver udstyret med betydelig ration selvoptagethed og afmålt omsorg overfor hinanden, ud på en rejse for at finde moderen, sig selv og hinanden.

Medvirkende: Julie R. Ølgaard, Laura Christensen, Helle Dolleris
Iscenesættelse: Maria Walbom Vinterberg
Scenograf: Marianne Nilsson

Spilleperiode: 15. mar. – 25. apr., man. – fre. kl. 20 og lør. Kl. 17
Billetter kan købes elektronisk HER

SPISETILBUD

Vi minder i øvrigt om, at Hesten har indgået et samarbejde med vores nabo, Restaurant Hing’s. Hing’s har en afdeling for kinesisk cuisine og for japansk sushi. Her kan man ved fremvisning af billetter få 10 % i rabat på regningen.

Se menuer HER
For bordbestilling: info@hing.dk / Sushi: 33 21 23 32, Cuisine: 33 21 41 45

Vi glæder os til resten 2013!

De kærligste prust fra
Hesten