HER KAN DU LÆSE OM:

HJÆLP!

HJÆLP!

Hesten sætter fokus på den moderne familie og dens udfordringer med urpremieren på ANNA BROs nye stykke HJÆLP!. Der er premiere i morgen, og efter at dømme ud fra de reaktioner, der har været blandt forpremiere- publikummet, er forestillingen både morsom, skaber rum for eftertanke og vækker genkendelse.

OM HJÆLP!

Tre søstre modtager efter adskillige års tavshed et brev fra deres globetrotter-mor. Der står bare ét ord: ”Hjælp!”. Brevet tvinger søstrene, hver udstyret med betydelig ration selvoptagethed og afmålt omsorg overfor hinanden, ud på en rejse for at finde moderen, sig selv og hinanden.

Med: HELLE DOLLERIS, JULIE R. ØLGAARD og LAURA CHRISTENSEN
Iscenesættelse: MARIA WALBOM VINTERBERG
Scenograf: MARIANNE NILSSON

Spilleperiode: 15. mar. – 25. apr., man. – fre. kl. 20 og lør. Kl. 17

Billetter kan købes elektronisk HER

Kærlige premiereprust fra
Hesten