EN MÅNED TIL REPREMIEREN PÅ SANDHED OG KONSEKVENS

 In Personalet, Selskaberne

Så er der rundt regnet lige præcis én måned til repremieren på SANDHED OG KONSEKVENS med det her benhårde drømmehold af nogle møglækre skuespillertyper.

I 2021 væltede Maria Vinterbergs iscenesættelse af Lars Noréns balstyriske mesterværk huset gennem syv komplet udsolgte uger under en stjernehimmel af vilde anmeldelser. Nu bliver der atter liv i kludene, når Peter Oliver Hansen, Anette Støvelbæk, Niels Ellegaard og Reumertvinder Sarah Boberg mødes igen i centrum af alle ægteskabers mest komiske og allermørkeste kampplads: Parmiddagen!

Genopsætningen af SANDHED OG KONSEKVENS spiller 21. sep – 4. nov 2023. Også denne gang går billetterne som det varmeste wienerbrød, så hvis vi må komme med et lille staldtip, er det om at få fingre i et par pladser med det vons her:

KØB BILLETTER TIL SANDHED OG KONSEKVENS HER

Søg

Marianne Nilsson. Foto: Per HelmoPINTEREST