FORÅRSFORNØJELSE: GODNATHISTORIERNE VENDER TILBAGE!!!

 In Ikke kategoriseret

Selvom vi for nyligt har udvidet gesjæften med indendørs Vinter-godnathistorier, så skal ingen skam snydes for vores stemningsfulde udendørs forårsfornøjelse: GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET.

For fjerde år i træk rydder vi kalenderen otte aftener i maj-juni, hvor vi opstiller 50 stole til publikum udenfor på vores p-plads ved Platanvej 31. Når tusmørket sænker sig, slår vi portene op til vores lille teaterkontor og skaber – hokuspokus – en magisk intimscene med kulørte lamper. Her vil en eller flere skiftende scenekunstnere læse en godnathistorie eller synge et par godnatsange i den lyse aften.

Der er gratis entré, og publikum sidder under den åbne himmel med masser af frisk (københavnsk) luft. Vi har varme plaider til de forfrosne og vandtætte paraplyer i tilfælde af regn, og undervejs byder vi på kaffe og te og lidt sødt til tænderne.

I forlængelse af vores aktuelle litteratursæson har vi år fokus på litteraturens vej til scenen. Programmet er i støbeskeen, og vi tør godt love en skøn blanding af prosa og poesi, drama, musik og sang m.v. Det fulde program offentliggøres løbende her på kanalen og vores sociale medier:

HOLD ØJE MED PROGRAMMET HER

Alle omegnens hundeluftere, aftenturgængere og andet godtfolk er hjertens velkomne, og hvis man ikke når at kapre sig en stol, er der ståpladser for resten. Vi glæder os som små forårskåde føl til at se jer!

PS. KÆMPE TAK skal lyde til Frederiksbergfonden, Københavns Scenekunstudvalg, Nordea-fonden og Vesterbro Lokaludvalg, som støtter realiseringen af GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET 2023.

PPS. GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET 2023 en del af CPH STAGE.

Søg

MENS VI VENTER PÅ GODOT 2024. Foto: Robin SkjoldborgTORBEN TOBEN. Foto: Robin Skjoldborg