NYHEDSBREV – APRIL 2023: BILLETSALGET TIL DEN NYE SÆSON ER I GANG!

 In Nyhedsbreve

HESTEN HAR OVERGIVET SIG!

¸¸ 🦓♫•*★*•🦓•*★*•♫🦓¸.•*

 

BILLETSALGET TIL SÆSON 2023-24 ER I GANG PÅ TEATERBILLETTER.DK

I den nye sæson har vi lagt os fladt ned!
Smidt håndklædet i ringen!
Set det i øjnene!
Okay, okay, okay!!!
Vi har overgivet os!

Der er rigtig mange, der gerne vil se MENS VI VENTER PÅ GODOT af Samuel Beckett, SANDHED OG KONSEKVENS af Lars Norén og kabareten INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG – og det skal de få lov til. Der er nemlig rigtig mange, der har måttet gå forgæves i de forgangne sæsoner, hvor disse tre forestillinger kunne melde alt udsolgt på rekordtid.

Men nu får alle en chance til, og det er vi både stolte af og glade for.

Vi byder simpelthen hjertelig velkommen til sæson 2023-24 med tre af vores allerstørste succeser. Og vi glæder os atter over, at vores lille trodsige teaterhus på Vesterbrogade 150 tiltrækker så mange fantastiske kræfter, der løfter teatret til nye højder.

Hvis man vil vide mere, kan man jo altid blive hængende og læse videre her. Og hvis man vil vide endnu mere, kan man samtidig holde øjet stift rettet mod sortehest.com og vores sociale medier gennem hele sæsonen. Midt i det hele og rundt omkring de tre forestillinger, vil der nemlig komme små og store overraskelser, som endnu ikke kan røbes. Vi opdaterer løbende vores kalender med alt, hvad vi ved, der skal ske.

Det er i sandhed en sand fornøjelse at kunne ønske alle mennesker god sæson og velkommen på Hesten!

 

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER

Søg

Teatret ved Sorte Hest sæson 2023-24. Foto: Robin Skjoldborg. Grafik: Mike Tylak.GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET 2023. Grafik: Mike Tylak.