NYHEDSBREV – APRIL 2023: NY GÆST PÅ HEST: VODKA TALKS

 In Nyhedsbreve

GLÆDELIG APRIL, SKÅL OG VELKOMMEN!

¸¸🌸♫•*⚫*•.¸¸🌸⚫♫•*⚫*•♫¸🌸¸.•*⚫

 

Gæk, gæk, gæk. Så var den påske da også væk! På Hesten er nyhedsdaktionen i hvert fald genopstået og har netop udsendt et nyhedsbrev fuld af friske forårsfornemmelser for de nye internationale gæster på scenen.

Det er vores engelsksprogede venner fra HIT International Theatre Arts / MOVE THE NORTH, som er april måneds gæst på hest med danmarkspremieren på den Hamburg-baserede danske forfatter Arne Nielsens debutstykke VODKA TALKS instrueret af Lars Junggreen.

VODKA TALKS er et underholdende politisk familiedrama på letforståeligt engelsk og spiller KUN TRE GANGE20.-22. april 2023. Så hvis man kan bryste sig af venner/familie/kolleger/samarbejdspartnere/you name it med engelsk som foretrukket sprog, er det her altså en totalt oplagt mulighed for at tage dem med op på Hesten. Just saying.

 

LÆS MERE OG KØB BILLETTER HER

 

I nyhedsbrevet kan man også læse noget på engelsk om, hvad VODKA TALKS egentlig handler om, og ikke mindst får man nyheden om, at GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET er tilbage for fjerde år i træk fra 30. maj 2023.

 

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER

Søg

Arne Nielsen. Foto: Frank Stoeckel