⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ KULTURTID: 5 STJERNER TIL ALTING ER NOGET 2.0

 In Anmeldelser

ALTING ER NOGET 2.0 – en forestilling, der er noget. Noget fint

Sådan indleder Kulturtid sin femstjernede anmeldelse af vores aktuelle forestilling med tekster af Naja Marie Aidt formidlet af Sarah Boberg og Anette Støvelbæk. Maria Vinterberg står bag iscenesættelsen, Marianne Nilsson har skabt scenografien og Jacob Binzer har komponeret lydsporet.

Lidt mere fra Kulturtids anmeldelse:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Boberg og Støvelbæk har en vanvittig troværdig indbyrdes kemi. De hviler i hinanden, det er tydeligt, at de ligesom publikum er opslugt af deres egne ord – eller rettere Aidts ord. (…) Det er en fryd, at se og høre spillerne folde Aidts ordstrøm ud. (…) Det er genial lyrik, og vi spiser det hele råt. Der er så mange små skjulte ord-skatte i Aidts litteratur, og det formidles så fint (…) Så meget at efter-reflektere over. For hvad betyder egentlig noget i livet? Tænk lige over det (…) Og en af moralerne, som har plantet sig hos os er, at vi alle skal huske at give det videre, som vi selv har fået. Det er vise ord og husk så lige; alting ER noget

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Søg

AnmeldelseANMELDELSES-BILLEDE