GODNATHISTORIER 17. JUNI 2022 KL. 21.30: MIT NAVN ER KEITH

 In For-omtaler

Fredag 17. juni 2022 kl. 21.30 er det allerede SIDSTE CHANCE for at få sig en gratis godnathistorie under åben himmel på Hesten i denne omgang.

Under overskriften MIT NAVN ER KEITH er der lagt op til en aften i poesiens tegn med Keith Thomas Lohse.

Der er tale om en poet. En ægte af slagsen. En af dem, hvor ordene flyder direkte ud af årerne, hver evig eneste gang han åbner munden eller sætter fingeren på tastaturet.

Manden er afhængig af ord og omvendt. Den 22. juni 2022 udgiver han sin digtsamling MIT NAVN ER KEITH på Forlaget Frederikke Lett. En digtsamling der har været mange, mange år undervejs, fordi Keith mesterligt igen og igen fik slettet sine profiler på Facebook ved at tirre, og hvor han skrev sine tekster. Havde det ikke været for hans snarrådige veninde Nynne Oldenburg, som samlede dem alle, var digtene gået tabt for evigt. Nu findes de endelig i bogform med forord af Mikael Bertelsen, som er erklæret fan af Keith, og som fortæller, at han engang spurgte Yahya Hassan, hvilken digter han så mest op til. Svaret var: Keith Thomas Lohse.

Keith har mange fans, også fordi han som Nattevagt på Radio 24/7 igennem årene talte ud gennem æteren og ind i ensomheden, så der for et øjeblik var kontakt. Kom og oplev den vilde poet tale fra sit hjertes blod.

Det kan man vist godt kalde noget af et tilbud for ingen penge. 50 stole og ståpladser for resten. Kaffen er sat over, og der er chokolade i skålen. Andre forfriskninger kan som altid købes i baren.

GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET 2022 realiseres med generøs støtte fra Frederiksbergfonden, Københavns Scenekunstudvalg, Nordea-fonden og Vesterbropuljen.

 

LÆS MERE HER

 

Foto: Kasper Bach

Søg

POE-SITTER. Sigen Lindkvist og Iben Hjejle. Fotograf: Asger Mortensen.Sarah Boberg. Foto: Robin Skjoldborg