GODNATHISTORIER 16. JUNI 2022 KL. 21.30: POE-SITTER

 In For-omtaler

Når vi rammer torsdag 16. juni 2022, er der desværre kun to gange GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET tilbage i denne omgang. Men fortvivl ikke – vi har stadig masser af godter i muleposen.

Vi får nemlig besøg af de to eftertænksomme, selvironiske damer Iben Hjejle og Signe Lindkvist. Som bekendt er de jo i fællesskab kendt for at laver Sitter Podcast, og når de tager torsdagsvagten på Hesten 16. juni kl. 21.30 bliver det med et repertoire af fine og følsomme godnattekster og a cappella-sang under overskriften:

POE-SITTER

Iben og Signe bliver – efter eget udsagn – klogere i hinandens selskab. De deler en, til tider, kulsort, humoristisk tilgang, til det meste livet byder dem, og det er dette selskab de gerne vil invitere os andre indenfor i til GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET.

Man gør muligvis klogt i at komme i god tid, hvis man vil være blandt de 50, der kan sidde ned på dertil indrettede stole.

Som altid gratis adgang inkl. te/kaffe og chokolade samt mulighed for at låne tæpper og paraplyer afhængigt af vejrliget.

GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET 2022 realiseres med generøs støtte fra Frederiksbergfonden, Københavns Scenekunstudvalg, Nordea-fonden og Vesterbropuljen.

 

LÆS MERE HER

 

Foto: Asger Mortensen

Søg

INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG. Fra v: Maria Stenz, Camilla Bendix, Peter Oliver Hansen, Olivier Antunes. Foto: Robin SkjoldborgKeith Thomas Lohse. Foto: Kasper Bach