GODNATHISTORIER 14. JUNI 2022 KL. 21.30: BEAUVOIR FOR BEGYNDERE

 In For-omtaler

Vi er glade for at kunne oplyse, at vores aftener med godnathistorier heldigvis fortsætter tirsdag 14. juni kl. 21.30.

Denne aften er det skuespillerinderne Ellen Hillingsø og Sarah Boberg, der tager vagten i porten. Som optakt til næste sæsons forestilling Beauvoir, giver de en introduktion til den store franske forfatterinde Simone de Beauvoirs tekstunivers.

Det synes vi lyder som en ualmindelig inspirerende afslutning på dagen, når man nu alligevel lufter hunden, går en aftentur eller er på vej hjem fra anden festivitas. Læg vejen forbi p-pladsen på Platanvej 31 – så smider vi en kop mokka og lidt sødt oveni.

Tak til Forlaget Albert.

GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET 2022 realiseres med generø støtte fra Nordea-fonden, Frederiksbergfonden, Københavns Scenekunstudvalg og Vesterbropuljen.

 

LÆS MERE HER

 

Foto: Robin Skjoldborg

Søg

CPH-STAGEHISTORIEN OM EN SOM HED ENSOMHED