SÆSON 2022-23: ALTING ER NOGET VERSION 2.0

 In For-omtaler

Som nogle måske vil huske, var det tilbage i 2016, at Teatret ved Sorte Hest første gang boltrede sig i forfatter og digter Naja Marie Aidts tekster.

Forestillingen hed ALTING ER NOGET, og skuespillerne Sarah Boberg og Anette Støvelbæk har sammen med iscenesætter Maria Vinterberg genbesøgt materialet flere gange siden. I mellemtiden er Aidts forfatterskab desuden vokset, så nu har holdet taget læsebrillerne på igen og er klar med en opdateret udgave af forestillingen:

ALTING ER NOGET 2.0
Med tekster af Naja Marie Aidt
18. feb – 1. april 2023
40-225 kr. på billet@sortehest.com / teaterbilletter.dk

”Alting er noget, sådan er loven:
Fødslen er et brag og ingenting
Er skyggestof og døde stjerner.

Alting er noget værd.”

Teatret ved Sorte Hest fortsætter sin tilbundsgående undersøgelse af litteraturens vej til teatret og tager tråden op med version 2.0 af forestillingen ALTING ER NOGET.

Forfatter og digter Naja Marie Aidts poetiske og brutale univers gribes i et kærligt favntag, hvor alle ordene får stemmer og bliver til billeder og handling. Nye sætninger fra det prisbelønnede forfatterskab inddrages og drives op på scenen i Reumertvinder Maria Vinterbergs iscenesættelse af Sarah Boberg og Anette Støvelbæk med musik af komponist Jacob Binzer.

Medvirkende: Sarah Boberg, Anette Støvelbæk
Manuskript: Tekster af Naja Marie Aidt
Iscenesættelse: Maria Vinterberg
Scenografi: Marianne Nilsson
Musik: Jacob Binzer
Lysdesigner: Lasse Svarre Christiansen
Skræddersal: Mikael Jensen
Foto: Robin Skjoldborg

PS. Køb nu og få majrabat på teaterbilletter.dk inden 1. juni 2022.

Søg

Vivienne McKee stars as SHIRLEY VALENTINE produced by London Toast Theatre. Fotograf: Thomas PetriSHIRLEY VALENTINE. Gæstespil af London Toast Theatre. Fotograf: Lisbeth Hjort