NYHEDSBREV – NOVEMBER 2021: MEGET MERE SANDHED OG KONSEKVENS

 In Nyhedsbreve

♫•**🦓•.¸¸⭐♫•*•♫¸¸.•🦓*¨*•⭐♫♪**

MEGET MERE SANDHED OG KONSEKVENS

♫•**🦓•.¸¸⭐♫•*•♫¸¸.•🦓*¨*•⭐♫♪**

 

Hestens nyhedsredaktion er som altid på pletten, når der er noget i gære.

I anledning af at det netop er offentliggjort, at SANDHED OG KONSEKVENS vender tilbage i 2023, har redaktionen således udsendt et lille skriv til nyhedsbrevslisten med direkte adgang til køb af billetter.

November måneds nyhedsbrev kan også berette, at vores egen Anette Støvelbæk er nomineret til Teaterpokalen 2021 samt, at vores kære teaterchef Maria Vinterberg i år kan fejre 25-års jubilæum som sceneinstruktør med SANDHED OG KONSEKVENS.

 

Søg

Niels Ellegaard, Sarah Boberg, Anette Støvelbæk og Peter Oliver Hansen. Foto: Robin SkjoldborgJesper Lohmann og Sarah Boberg. Foto: Henrik Grimbäck.