⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 5 BLODDRÅBER FRA UNGT TEATERBLOD

 In Anmeldelser

Anmelderbloggen ungtteaterblod.dk uddeler ikke stjerner, men bloddråber.

Der er 5 af dem af slagsen til SANDHED OG KONSEKVENS, og anmelder Christian Skovgaard Hansen skriver b.la.:

For at få det fulde udbytte, og for at teksten får det rette svirp, kræver det, at skuespillernes timing, intonation og skuespil er skarp og rapt. Det leverer hele holdet, Niels Ellegaard, Anette Støvelbæk, Sarah Boberg og Peter Oliver Hansen, her i Maria Vinterbergs knivskarpe instruktion, som holder momentet hele vejen igennem. De fires samspil og ikke mindst modspil er fantastisk velspillet. (…) en aften og nat, som både de to par – og vi som publikummer – sent vil glemme!

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Søg

ANMELDELSES-BILELDEBerlingske AOK 27.10.21. Fotograf: Robin Skjoldborg.