NYHEDSBREV – MAJ 2021: GENÅBNING I SIGTE!!!

 In Nyhedsbreve

♫•**🌸•.¸¸🥂♫•*🌸*•♫¸¸.•*¨*•🌸♫♪**

FORÅRSKÅD GLÆDESRUS PÅ HESTEN

♫•**🌸•.¸¸🥂♫•*🌸*•♫¸¸.•*¨*•🌸♫♪**

 

Det er mildt sagt på sin plads at trykke på champagneknappen igen og igen og igen!

Fra og med i dag 6. maj 2021 er det nemlig ENDELIG blevet teatrenes tur til at få lov til at GENÅBNE dørene for jer – vores på det absurdeste savnede publikum!!!

Det betyder, at Hestens lille teaterkontor igen har åbent på hverdage kl. 11-15. I det tidsrum er man mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 33 31 06 06 eller komme forbi på Vesterbrogade 150 for at købe billetter, gavekort, Tarok-kort, muleposer m.m.

Det betyder også, at vi med en slags sindsro kan tage hul på den ikke uanseelige og meget diverse mængde af vanvittigt indbydende forestillinger og arrangementer og godnathistorier m.m., som man ikke vil gå glip af på Hesten i maj og juni. Mere om det længere nede.

Af disse særdeles opløftende årsager er vi i en tilstand af forårskåd genåbnings-glædesrus, som vi lover at holde gående som minimum til lørdag 8. maj kl. 9-16, hvor første aktivitet efter genåbningen jo som bekendt er Hestens hyggelige loppemarked på vores dertil indrettede p-plads (indgang fra Platanvej 31). Her kan man faktisk gøre sig nogle ganske uvurderlige loppefund, og kl. 15 er der musikalsk optræden v/ den uimodståelige performancekunstner Ramona Macho.

Vi er noget, der ligner det klareste af klar til at tage imod jer, og vi glæder os som ivrige føl på vej på græs til at se jer alle sammen igen!!!

HIP HIP HURRA FOR GENÅBNING!!!

Med længselsfulde hilsner og på gensyn
Vesterbrogades Vildeste ArbejdsHeste

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER

Søg

THE FEMALE GAZE. Fotograf: Karoline LieberkindPRESS FOR CHAMPAGNE