FORÅRSKÅD GLÆDESRUS PÅ HESTEN: VI HAR ÅBENT IGEN!!!

 In Ikke kategoriseret

HESTEN HAR ÅBENT IGEN!!!

I dag er det mildest talt på sin plads at trykke igen og igen og igen på champagneknappen. Det er nemlig fra og med i dag 6. maj 2021, at myndighederne endelig tillader os at genåbne og byde vores publikum – som vi har savnet af absurde dimensioner – velkommen tilbage på Hesten.

Det betyder, at vores lille teaterkontor igen har åbent på hverdage kl. 11-15, hvor man kan ringe til os på tlf. 33 31 06 06 eller komme forbi på Vesterbrogade 150 for at købe billetter, gavekort, Tarok-kort, muleposer m.m.

Det betyder også, at vi med en slags sindsro kan tage hul på den ikke uanseelige mængde af vanvittigt indbydende scenekunst, som man ikke vil gå glip af på Hesten i maj og juni.

Vi befinder os af denne årsag i en tilstand af forårskåd genåbnings-glædesrus, og vi er noget, der ligner det klareste af klar til at tage imod jer igen. Første gang lørdag 8. maj kl. 9-16 til loppemarked på vores dertil indrettede parkeringsplads (indgang fra Platanvej 31).

Søg

PRESS FOR CHAMPAGNEHalfdan E