THE FEMALE GAZE: GRATIS AFTERTALKS OG SÆRLIGE EVENTS UNDER CPH STAGE

 In Festival

Når gæstespillet THE FEMALE GAZE af Alias Teaterproduktion og Uppercut Danseteater spiller 19. – 29. maj 2021, vil der efter hver forestilling være ca. en halv times gratis aftertalk med skuespiller Line Bie Rosenstjerne og danser Stephanie Thomasen. De vil fortælle om deres kunstneriske arbejde med det kvindelige blik og om arbejdsprocessen med at lave en kunststafet, og publikum har mulighed for at stille spørgsmål.

Under CPH STAGE 27. – 29. maj 2021 vil der desuden være pop up-boghandel i foyeren, kvindelitterær introduktion af Gro Franks Rasmussen og besøg fra mandeforestillingen NOGET OM ANTIHELTE.

LÆS MERE OG KØB BILLETTER TIL THE FEMALE GAZE HER

 

 

Søg

Foromtale Berlingske 28.04.21PRESS FOR CHAMPAGNE