TEATRET VED SORTE HEST HAR FÅET STATUS AF VENSKABSTEATER

 In Vores Venner

Selvom coronakrisen har lukket Teatret ved Sorte Hest ned for publikum, er det alligevel lykkedes os at få nye venner. FGU Vestegnen, afd. Brøndby har nemlig spurgt os, om vi vil være deres venskabsteater. Det er vi ret så stolte af, at de har lyst til, så vi har selvfølgelig sagt ja tak!

FGU Vestegnen er et uddannelsestilbud efter grundskolen for unge op til 25 år, som har brug for at blive klar til en erhvervsuddannelse, gymnasial uddannelse eller beskæftigelse. Afdelingen i Brøndby har Kultur, Oplevelser og Events til mennesker som omdrejningspunkt i et lærings- og undervisningsmiljø, der bygger på kulturarrangementer, teater- og musikproduktioner, video/visuel kommunikation.

Vi glæder os til at påtage os vores nye status som venskabsteater og byde elever og undervisere velkommen på Hesten, så snart myndighederne kan give os – og alle de andre teatre – det grønneste lys til at genåbne!

Foto: Robert Doisneau

Søg

VIVA LA FRIDA Fotograf: Erick Maciel Amezcua