NYT NYHEDSBREV ER LANDET I INDBAKKEN: Fart på februar

 In Nyhedsbreve

Velkommen til en februar måned med fart over feltet på Sorte Hest. Huset er fyldt til randen med unge, vilde katte, og der er fine englændere i salen. I foyeren er der kunst og kostumetegninger og på kontoret står den på planlægning af sæson 20/21!

Gæstespillet KATs – Burroughs has left the building af Kompagniet Persona er stadig at finde oppe i salen, hvor de — ifølge Weekendavisen — skaber “syret tankespind” og med forjættede tableauer inviterer os ind i forfatterens hjerne længe før fortællingen er på plads. KATs – Burroughs has left the building spiller kun frem til 15. februar, så det er absolut sidste chance for at opleve gæstespillet.

Englænderne fra Why Not Theatre Company og instruktør Solbjørg Højfeldt har knoklet med prøver i vores foyer siden starten af januar, og så snart kattene er spillet færdig, rykker de op på 1. sal og gør sig klar til premiere fredag d. 28. februar. DANCE WITH ME er en forestilling af den danske dramatiker og forfatter Peter Asmussen. Det bliver første gang, at Asmussens stykke ”Dans med mig” opføres på engelsk, så det er en oplagt mulighed for at introducere dine internationale venner for en god omgang dansk dramatik!

Sidst, men ikke mindst; hvis du er nysgerrig på scenografiens univers, kan vi anbefale dig at slå et smut forbi vores foyer fra d. 6. februar. Karin Trille Høy, der har skabt scenografi til alle landets scener, udstiller hos Det Kunstneriske Selskab ved Sorte Hest og viser scenografi- og kostumetegninger frem.

Den lille sorte hest er virkelig i galop — den gode slags!
Ses vi i farten?

Kærlig hilsen
Teatret ved Sorte Hest

 

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER

Søg

Sæson 20/21VIVA LA FRIDA Fotograf: Erick Maciel Amezcua