NYHEDSBREV: Hesten med den røde tud

 In Nyhedsbreve

Velkommen til december, jul og lysets fest på Sorte Hest! 

Dagene er lige nu næsten så korte, som de kan blive.. Men snart vender det! Hele solsystemet sættes i sving, og lyset kommer – og det er altså ikke kun julelyset. Det glæder denne flok arbejdsheste!

Indtil da varmer vi os i mørket med funklende julelys, julede småkager og måske en julesild til verdens bedste (jule)frokostordning. I teatersalens mørke kan man også varme sig med et musikalsk gæstespil, når Michael Strunges poetiske univers bliver fortolket i VÆBNET MED VINGER. Det er fra d. 5. december til d. 14. december.

Her på Teatret ved Sorte Hest ønsker vi alle vores nyhedsbrevslæsere den allerbedste jul og det festligste nytår. Vi glæder os til en december med lys og skønne aftener på Vesterbrogade 150, hvor man altid kan få sig et ordentligt skud kultur til en billig penge.

Kærlig hilsen
Teatret ved Sorte Hest

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER

Søg

AnmeldelsePINTEREST