JULEGAVE IDÈ: Julehesten siger giv teater til dine kære!

 In Ikke kategoriseret

GIV TEATER-OPLEVELSER I JULEGAVE

Har du styr på julegaverne? Hvad med at forære en bunke absurde, knaldsorte og inspirerende teateroplevelser! Teateroplevelserne i denne sæson byder blandt andet på et trekantsdrama mellem hunden, mennesket og katten i KATTEN INDENIPeter Asmussen på engelsk med DANCE WITH ME og VIVA LA FRIDA!, som ser tilbage på Frida Kahlos liv. 

Lyder det som noget, du gerne vil lægge under juletræet, så anbefaler Julehesten dig at købe enten et TAROK KORT, et gavekort eller et Hestestole-medlemsskab.  

TAROK KORTET gælder et år fra købsdatoen, koster 500,-(voksen) eller 400,- (pensionist/ung under 25 år) og giver adgang til alle hestens forestillinger og arrangerementer, hvis billetterne er bestilt i forvejen.

Et gavekort gælder i 3 år og man kan selv bestemme værdien – fx kan man med et gavekort på 250 kr. købe 2 ungdomsbilletter + 2 øl. Det er en berigende julegave!

Et medlemskab af Hestestoleselskabet giver en gratis billet og en drik efter eget ønske til rådighed til alle forpremierer på teatret og du får dit navn graveret på et kobberskilt, der sidder fast på ryggen af dén stol, man har købt.

Bestil TAROK KORT, gavekort eller Hestestole-medlemsskab på teatrets billet-mail, billet@sortehest.com, eller tlf: 33 31 06 06 hverdage ml. 11-15.

Søg

Pinterest Jul