NYT NYHEDSBREV: Regnen siler og det er tid til november

 In Nyhedsbreve

TID TIL NOVEMBER

“Året har 16 måneder: November, december, januar, februar, marts, april, maj, juni, juli, august, september, oktober, november, november, november, november.”

– Nordbrandt

Det er november-tid! Og selvom regnen siler ned og vi ikke har set en skyfri himmel i vi ved ikke hvor lang tid, så er det langt fra kedeligt på Hesten. På scenen løber den knaldsorte humor nemlig helt og aldeles løbsk i Eugene Ionescos ENETIME, hvor Mads WilleRosalinde Mynster og Sarah Boberg kan opleves som professoren, eleven og husholdersken i den uhyggelige komedie.

Der er som altid dømt fuld fart på aktiviteter og arrangementer i vores skønne hus! November kan også bruges til at fordybe sig i fortællingens kunst, når VIGGA OG BROHOVEDERNE mødes og fortæller dragende historier hver søndag.

Så kom da lige forbi og nyd en forestilling eller to – og måske endda en enkelt Pastis med isklump i Bar Belle Epoque.

Kærlig hilsen
Teatret ved Sorte Hest

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER

KØB BILLETTER TIL ENETIME HER

Søg

Anmeldelse