ARRANGEMENT PÅ HESTEN: DEN SELVBIOGRAFISKE KUNST

 In Vores Venner

 

Fredag d. 3. maj kl. 19.00 – ca. 19:45

DEN SELVBIOGRAFISKE KUNST

Om at være tilstede som kunstner i sine værker

 

I forbindelse med det aktuelle gæstespil I NAT KOMMER KRIGEN HJEM af Johns Teater, kan du komme til interessant talk om at være tilstede som kunstner i sine værker. Aftenens forestilling indledes med en reflektionsdialog mellem dokumentarfilmsinstruktør Sun Hee Engelstoft, forfatter Eva Tind og den ene af forestilingens dramatikere Joan Rang Christensen, som alle har tilfælles at have arbejdet med kunstneriske værker med et biografisk lag i fortællingen.

 

JOAN RANG

Joan Rang Christensen er dramatiker, founder og kunstnerisk leder af Johns Teater. Har skrevet tekster til over 40 scene- og radioproduktioner og har fået værker opført i England, Tyskland, Sverige og USA.

 

Eva Tind

Eva Tind har skrevet 7 bøger, senest romanen Ophav, som udkommer i april 2019. Hendes bøger handler ofte om identitet, kultur og tilhørsforhold, og hun har flere gange inddraget dele af sin egen historie i sine værker.

 

Sun Hee Engelstoft

Sun Hee Engelstoft debuterede i år på CPH:DOX med den meget roste dokumentarfilm Forget Me Not. I filmen følger man livet på et hjem for unge, ugifte, gravide kvinder i Sydkorea. Sun Hee Engelstoft medvirker selv i filmen, som også rummer brudstykker af hendes egen historie.

Søg

GAME OF THRONESNYHEDSBREV