KOM TIL FERNISERING AF UDSTILLINGEN “TEGNINGEN FØR KOSTUMET” ??

 In Selskaberne

DET KUNSTNERISKE SELSKAB VED SORTE HEST PRÆSENTERER:

TEGNINGEN FØR KOSTUMET

Den 20. februar kl. 16-18 er du inviteret til fernisering af Marianne Nilssons udstilling Tegningen før Kostumet.

“Ideen er det hele.

For at finde den ide, starter jeg med at tegne drømmende, ustruktureret og ikke særlig interessant for andre end mig selv, små mærkelige skitser, som er starten på former…begyndende fokus, jeg har meget modstand og er meget kritisk over for mine tanker, jeg har et nærmest had/ kærligheds forhold til den proces, som også er mit drive. Jeg har arbejdet professionelt som scenograf siden 1992, er uddannet fra Statens Teaterskole som scenograf, min bagage er mine mange produktioner og det koncentrerede arbejde med teater. Kunstnerisk har jeg brugt mange år på at rendyrke min egen stil. Der er blevet skrevet om mig, at jeg har min “egen syrede poesi”,  – det udtryk synes jeg er ret fint og tråd med hvad jeg ofte leder efter i de visuelle universer jeg skaber.

Jeg er altid optaget af at samle ideer – det er min livsstil. Jeg samler forråd, ved at se på den omgivende verden. Uanset om jeg er hos købmanden eller på rejse.”

LÆS MERE HER

Søg

ANMELDELSES-BILLEDESWAINSONS SALONER