ISCENE ANBEFALER AT MAN SKAL SE ENETIME – VI ER ENIGE ??

 In For-omtaler

DET SKAL DU SE!UGE 42

Efterårsferien lakker mod enden, og selvom vi tidligere har givet vores bud på, hvad man skal opleve i teatret i disse feriedage, skal I ikke snydes for en guide til weekendens forestillinger. Der er nemlig alt fra biografisk musikteater til en sanselig madopera at fylde kalenderen med.

Enetime
Har du endnu ikke haft muligheden for at opleve nogle af Eugène Ioenescos absurde forestillinger, er dette et perfekt sted at starte! Ionescos uhyggelige komedie Enetime er en klassiker indenfor absurd teater, hvor vi overværer en tilsyneladende harmløs undervisningstime udvikle sig til et decideret vanvid. Oplev Mads Wille og Rosalinde Mynster, begge kendt fra TV2’s komedie-serie Badehotellet, på de skrå brædder, når de indtager rollerne som hhv. brutal, sadistisk lærer og ung, ivrig elev.

Kan opleves på: Teatret Ved Sorte Hest, fra d. 20. oktober – 2. december

KØB BILLETTER TIL ENETIME HER

Søg

BLAABJERG & MADSENFOTOGRAF ROBIN SKJOLDBORG