SÆSON 2024-25 ER I SALG: TIT ER JEG GLAD

 In For-omtaler, Nyheder

Når det gælder litteraturens vej til scenen, er der mere, hvor det kommer fra i næste sæson på Hesten. Ovenikøbet et stjernebesat gæstespil med Kirsten Olesen alene på scenen i Solbjørg Højfeldts instruktion af Jens Christian Grøndahls dramatisering af egen roman:

TIT ER JEG GLAD
Et usentimentalt portræt af et kvindeliv
25. apr – 17. maj 2025
40-260 kr. på teaterbilletter.dk / billet@sortehest.com

Indimellem skal der bogstavelig talt et lavineskred i de italienske alper til for at afdække hemmeligheder og løgne.

Ellinor var 30 år, da ulykken ændrede alt. Hun mistede både sin mand og sin bedste veninde, og som 70-årig ser hun nu tilbage på, hvordan hun siden kom til at leve venindens liv med dennes mand og to sønner.

Barsk og inderligt fortæller hun om forholdet mellem generationer, om at opdrage andres børn og om venskabets ømhed og modsætninger. Om at miste igen, gøre sig stærk og fri og endelig blive synlig som den, hun er.

Medvirkende: Kirsten Olesen
Manuskript: Jens Christian Grøndahl
Iscenesættelse og scenografi: Solbjørg Højfeldt
Lysdesign: Lasse Svarre Christiansen

TIT ER JEG GLAD er gæst på hest, og billetterne er lige til at få fingre i via Teaterbilletter, hvor salget til hele den nye sæson 2024-25 jo åbnede for alle i går. Lige nu kan man desuden sikre sig et gratis medlemskab af fordelsklubben Mit Teater.

KØB BILLETTER TIL TIT ER JEG GLAD HER

 

 

 

Søg

EDWARD ALBEES HVEM ER BANGE FOR VIRGINIA WOOLF? På billedet (fra v): Marie Reuther, Lue Støvelbæk, Iben Hjejle, Dejan Cukic. Fotograf: Robin Skjoldborg