SERVICEMEDDELELSE: SÆSON 2024-25 GÅR I SALG PÅ ONSDAG

 In For-omtaler

SÅ ER DET ALTSÅ NU! Eller nærmere betegnet er det på onsdag 24. april 2024 kl. 12.00, at billetsalget åbner til alle de hundredvis af forskellige forestillinger, som optræder i Teaterkataloget 2024-2025.

Lad os med det samme slå fast, at hele seks af dem spiller lige her på Hesten. Og som nogen måske har bemærket, er vores første premiere efter sommerferien faktisk allerede i salg:

EDWARD ALBEES
HVEM ER BANGE FOR VIRGINIA WOOLF?
Når dæmonerne byder komedien op til dans
14. sep – 26. okt 2024
40-260 kr. på teaterbilletter.dk / billet@sortehest.com

Med mesterværket HVEM ER BANGE FOR VIRGINIA WOOLF? skrev Edward Albee sig direkte ind på den moderne teaterscene med den mest uhyggelige og allersjoveste slags skildring af mennesket.

Det er blevet nat! Unge Nick og unge Honey er inviteret til afterparty med fri bar hos det midaldrende ægtepar Martha og George, som afleverer en grusomt underholdende opvisning i det, der til dato må være dramatikkens måske største hyldest til kærligheden.

Tårerne er for længst henlagt til fryseren og bruges nu som is i Marthas mange drinks, mens det unge par i nattens mulm og mørke får et skrækindjagende og hudløst ærligt indblik i den absurde institution, som vi i folkemunde kalder ægteskabet.

Medvirkende: Iben Hjejle, Dejan Cukic, Marie Reuther, Lue Støvelbæk
Manuskript: Edward Albee
Iscenesættelse: Maria Vinterberg
Scenografi og kostumer: Marianne Nilsson
Skræddersal: Mikael Jensen
Oversættelse: Madame Nielsen
Teaterforlag: Nordiska Aps – www.nordiska.dk

PS. Hvis man hører til dem, der gerne vil undgå udsolgt på et senere tidspunkt, så er det måske en god ide at gå direkte ind og køb billetter lige nu og her:

KØB BILLETTER TIL FORESTILLINGEN HER

 

 

Søg

EDWARD ALBEES HVEM ER BANGE FOR VIRGINIA WOOLF? På billedet (fra v): Marie Reuther, Lue Støvelbæk, Iben Hjejle, Dejan Cukic. Fotograf: Robin SkjoldborgSHAKEPEARE'S GHOST by London Toast Theatre