SÆSON 2024-25: EDWARD ALBEES HVEM ER BANGE FOR VIRGINIA WOOLF?

 In For-omtaler, Nyheder

Nu kan vi simpelthen ikke holde det hemmeligt længere. Katten er ude af sækken, ånden er ude af flasken, hesten er ude af stalden. Det er selvfølgelig afsløringen af næste sæsons åbningsforestilling, vi taler om, og billetsalget er tyvstartet lige NU:

EDWARD ALBEES
HVEM ER BANGE FOR VIRGINIA WOOLF?

Når dæmonerne byder komedien op til dans

14. SEP – 26. OKT 2024

Med HVEM ER BANGE FOR VIRGINIA WOOLF? skrev Edward Albee sig direkte ind på den moderne teaterscene med den mest uhyggelige og allersjoveste slags skildring af mennesket. Det grusomt underholdende mesterværk kræver sine skuespillere, og det er lykkedes os at samle et drømmehold.

Ingen andre end Iben Hejle og Dejan Cukic indtager de legendariske roller som ægteparret Martha og George, med alt hvad det indebærer af alkohol, magtspil og kærlighed. Deres unge gæster og tvangsindlagte publikum spilles af Marie Reuther og Lue Støvelbæk i teaterchef Maria Vinterbergs iscenesættelse med scenografi og kostumer af Marianne Nilsson.

Køb billetter nu og kom først i køen til pladser af den allerbedste slags. Det foregår nemmest på teaterbilletter.dk, hvor man samtidig kan blive medlem af fordelsklubben Mit Teater:

KØB BILLETTER HER

 

 

Søg

PR photo HAP by Filip Orestes Misiak