NYHEDSBREV – OKTOBER 2023: SIDSTE CHANCE FOR PARMIDDAG PÅ HESTEN

 In Nyhedsbreve

Hestens nyhedsredaktion har været på pletten og har netop udsendt post til dem, der har tilmeldt sig Hestens nyhedsbrev.

Redaktionen kan rapportere fra et tæt pakket teater, hvor vi jo spiller SANDHED OG KONSEKVENS af Lars Norén, men kun til 4. november 2023. Forestillingens program er blevet digitalt og tilgængeligt på vores hjemmeside her.

Derudover afslører nyhedsbrevet, at overflødighedshornet af gensyn med de senere års allerstørste heste-succeser fortsætter, når vores kabaretperle INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG har repremiere 15. november 2023.

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER

 

Søg

INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG. Fra v: Maria Stenz, Camilla Bendix, Peter Oliver Hansen, Olivier Antunes. Foto: Robin Skjoldborg