GODNATHISTORIER 1. JUNI 2023 KL. 21.30: ERIC OG AIDT LÆSER CHRISTENSEN

 In For-omtaler

”Jeg bor i en hemmelig drøm
hos mit hjerte.
Om natten betror vi os
tavse til vinden.
Kun træer og fugle kan
tale så sagte.
Kun stjernerne ved
hvor jeg bor.”
(Inger Christensen)

Vi er og bliver jo nogle læseheste her på Teatret ved Sorte Hest, og en af vores helt store litterære heltinder er og bliver Inger Christensen (1935-2009). Det sætter vi trumf på torsdag 1. juni kl. 21.30, når Caspar Eric og Naja Marie Aidt læser Inger Christensen til GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET.

Der er tale om et vaskeægte FORFATTERTRÆF, hvor Caspar Eric og Naja Marie Aidt praktiserer en slags slalom-oplæsning af deres yndlingspassager fra to af fru Christensens mesterværker: de nyfundne tidlige digte i Jeg bor i en hemmelig drøm (2023) og det episke langdigt Brev i april (1979, nyudgivet 2022).

Så bliver det næppe mere poetisk i den duftende forårsaften under åben himmel. Hvad kan man ønske sige mere? Det skulle da lige være en stol og et tæppe, en varm drik og en lille chokolade, hvilket vi naturligvis også er leveringsdygtige i.

 

Foto: Fryd Frydendahl, Mikkel Tjellesen

Vi ses til GODNATHISTORIER TIL NABOLAGET, som er en del af CPH STAGE og gennemføres med støtte fra Frederiksbergfonden, Københavns Scenekunstudvalg, Nordea-fonden og Vesterbropuljen.

Søg

Sarah Boberg og Anette Støvelbæk. Fotograf: Robin SkjoldborgGODNATHISTORIER TIL NABOLAGET