⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ KRISTELIGT DAGBLAD: 5 STJERNER TIL ALTING ER NOGET 2.0

 In Anmeldelser

Kristeligt Dagblad havde sendt sin teater- og litteraturanmelder ud til premieren på ALTING ER NOGET 2.0 d. 18. februar 2023, men først i dag kom anmeldelsen i avisen. Vi skulle til gengæld hilse og sige, at de fine femstjernede ord i den grad har været værd at vente på:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

På Teatret ved Sorte Hest er Naja Marie Aidts lyriske univers omsat til tindrende smuk, legesyg og sorgfuld scenekunst (…) Det er befriende uvant, at en forestilling hengiver sig så kompromisløst til nørderiet (…) I den enkle, konsekvente iscenesættelse er Naja Marie Aidts tekstunivers blevet til et billedsmukt scenedigt, der nænsomt og musikalsk giver nye veje ind i ordene. En forestilling, der insisterer på langsomheden, fordybelsen, der tror på ordenes egen kraft, og teatrets fortryllelse. Her ser vi, at der i den simple opskrift –to kvinder på en scene, en håndfuld bøger, lys og toner – stadig kan opstå blivende øjeblikke

 

LÆS HELE ANMELDELSEN HVIS DU HAR ABONNEMENT HER

Søg

Information 07.03.23Scenen.dk 15.03.23