INFORMATION: “UENDELIGT SMUK FORESTILLING. SUBLIM”

 In Anmeldelser

Vi skal ellers lige love for, at der er sat blus under forårsfornemmelserne efter endt læsning af anmeldelsen af ALTING ER NOGET 2.0 i dagens i Information.

Ordene er teateranmelder Anne Middelboe Christensens, og hun har endda delt anmeldelsen som en gave, så vi alle sammen kan læse med. Vi takker af hjertet og citerer:

Nøgtern, undersøgende, overrumplende og uendeligt smuk (…) Her lykkes alt! (…) Teaterpoesi med sorgen som urkraft og kærligheden som uslukkelig brand (…) Med Sarah Boberg og Anette Støvelbæk (…) i så stærk en symbiose, at det føles, som om de trækker vejret sammen. Eminent (…) Sublim teatervandring

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Hurra for de overvældende fine ord, som har sendt os flyvende ind i forestillingens tredje uge. Vi spiller kun frem til 1. april, og billetsalget er i færd med at stikke en slags af, så hvis man vil undgå at stå med fletningerne i postkassen, så er det nok NU!!!

KØB BILLETTER HER

Søg

VINTER-GODNATHISTORIER. Foto af Lars Mikkelsen, Steen Stig Lommer, Niels Ellegaard, Camilla Bendix, Ellen Hillingsø: Robin Skjoldborg Foto af Solbjørg Højfeldt: Bjarne StæhrKristeligt Dagblad 14.03.23