⭐️⭐️⭐️⭐️ SCENEBLOG: 4 STJERNER TIL ALTING ER NOGET 2.0

 In Anmeldelser

Der kommer fortsat anmeldelser dumpende, og i går aftes var det Sceneblog, der gav sit besyv med om vores aktuelle forestilling ALTING ER NOGET 2.0.

Fire flotte stjerner fra anmelder Casper Koeller:

⭐️⭐️⭐️⭐️

“”Naja Marie Aidts digte er porøse og fulde af power, og Aidts forfatterskab er uden diskussion både omfattende og fremragende. (…) Det er – som det bør være på Hesten når ordet sættes i scene – Maria Vinterberg herself der har iscenesat forestillingen (…) Indsigtsfulde Vinterberg vil mere (…) på en god time vist, hvordan digte kan løftes, og Naja Marie Aidts ord kan få nyt liv i laboratoriet. (…) en uendelig kærlighed til Aidts forfatterskab strømmende ud over scenekanten”

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Søg

PINTERESTANMELDELSES-BILLEDE