DEN 4. VÆG: ALTING ER NOGET 2.0 ER “EN SAND FORNØJELSE”

 In Anmeldelser

Den 4. Væg er en podcast om dansk scenekunst, hvor unge anmelder og snakker om det, de mener er den allerfedeste scenekunst lige nu.

De to anmeldere Emilie Beske og Kathrine Bo Hansen har set ALTING ER NOGET 2.0 og føler sig heldige over “at blive delagtiggjort i en særlig proces”:

“Det er en sand fornøjelse at høre ordene få liv, luft og plads gennem fremførelsen (…)  Sætter vores tanker i gang (…) Alle de fine hår på vores arme danser pirret (…) Det lille storbyteater skaber de perfekte rammer for iscenestættelsen af Aidts tekstunivers, der er lige så brutalt, som det er poetisk. Hun bliver ved med at være en relevant stemme i dansk litteratur med sine tekster, der kredser om de erfaringer, som vi mennesker gør os i verden. Vi føler os heldige, at vi endnu en gang får lov til at trykke forfatterens hånd og blive lukket ind i hendes digteriske verden”

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Søg

Studiemateriale ALTING ER NOGET 2.0Anmeldelse