NYHEDSBREV – FEBRUAR 2023: AL MAGT TIL ORDET!

 In Nyhedsbreve

 NAJA MARIE AIDT PÅ SCENEN OG GODNATHISTORIER I FOYEREN

Butterfly Emoji (U+1F98B)¸¸📒 ♫•*📒 *•♫★Butterfly Emoji (U+1F98B)•*¨*•♫♪**

Selvom Hestens vilde litteratur-ridt fortsætter i aldeles strakt galop, har nyhedsredaktionen da alligevel været på pletten.

Februar måneds nyhedsbrev er udsendt og beretter om, hvordan vi dagligt beruser os i ord, der bevæger og foruroliger, lysner og mørkner, driller og trøster på den allermest Naja Marie Aidtske måde. For det er jo netop hendes poetiske og brutale tekstunivers, som forestillingen ALTING ER NOGET 2.0 dykker ned i.

Heldigvis er det ingen andre end to af vores uofficielle ensemblespillere, der taler, hvisker, råber og synger sig igennem ALTING ER NOGET 2.0, som består af nøje udvalgte nedslag i Naja Marie Aidts forfatterskab. Som to videnskabelige forskere står Anette Støvelbæk og Sarah Boberg på scenen og inviterer publikum indenfor i et laboratorium af udtryk, stemninger og former.

Teaterchef Maria Vinterbergs iscenesættelse giver ordene vinger i Marianne Nilssons lysegule drøm af en scenografi fuld af sitrende sommerfugle og mobile møbler. Forestillingens komponist og D-A-D-guitarist Jacob Binzer har skabt ny musik specielt til forestillingen.

 

LÆS HELE NYHEDSBREVET HER

Søg

ALTING ER NOGET 2.0. Sarah Boberg og Anette Støvelbæk. Fotograf: Robin SkjoldborgINDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG. Maria Stenz. Foto: Robin Skjoldborg