PRÆCIS ET ÅR TIL REPREMIEREN PÅ INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG

 In Ikke kategoriseret

Tiden går, klokken slår og for at det ikke skal være løgn, så er der nu kun ét år til, at man atter kan få sig et skud kabaret på Hesten.

INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG har repremiere 15. november 2023, og vi er mildest talt på toppen over igen at kunne præsentere alle mennesker for netop Maria Stenz, Camilla Bendix, Peter Oliver Hansen og Olivier Antunes i skønneste musikalske forening. Kamilla Wargo Brekling har instrueret.

Billetterne gik jo som varmt brød i sensommeren, da det her fornemme hold første gang viste verden deres helt egen kabaret. Såååh måske skulle man bare ride samme dag, som man sadler, og se at få købt sig en billet eller to med det vons!

Bare hvis man vil undgå kø til billetkontoret i anden omgang. På gensyn om et års tid!

KØB BILLETTER TIL INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG 2023 HER

 

Søg

BEAUVOIR - Sarah Boberg og Ellen Hillingsø. Foto: Robin Skjoldborg