DEN 4. VÆG OM BEAUVOIR: “JEG KAN IKKE FORESTILLE MIG NOGET BEDRE OUTCOME”

 In Anmeldelser

Den 4. Væg er en podcast og blog om dansk scenekunst, som skabes af en stor redaktion af unge mennesker.

Ovenpå premieren på BEAUVOIR i lørdags har anmelder Emilie Beske både fået sig et nyt forbillede og et holdepunkt:

Jeg længes efter et holdepunkt. Hillingsø, Boberg og Beauvoir viser sig at være dét holdepunkt. De to skuespillerinder er dagens lektorer i den skarpe gennemgang af den franske feminist, filosof og forfatter Beauvoir på Teatret ved Sorte Hest, der er et af Danmarks ældste intimteatre (…) Det er scenograf Marianne Nilsson, der har portrætteret syndefaldsmyten om de første mennesker i et patchwork-agtigt udtryk omsluttet af en dyb orange farve. Det klæder den lille scene, og stedet åbner op (…) Jeg drømmer om at spejle mig i Beauvoirs mange bedrifter (…) Jeg har fået mig et nyt forbillede, det er stensikkert (…) Berdals Beauvoir åbner en sprække og giver mig mod til selv at dykke ned i Beauvoirs ord. Jeg kan ikke forestille mig noget bedre outcome for en forestilling. (…) På skuldrene af Beauvoir, Hillingsø og Boberg føler jeg, jeg kan se længere (…) Har du ikke fået nok af Teatret ved Sorte Hest, så snup da et årskort til 400 kr. og nyd godt af, hvad de ellers har at byde på i sæsonen

 

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Søg

Information 29.10.22