⭐️⭐️⭐️⭐️ KULTURINFORMATION OM BEAUVOIR: “DYBDE, ALVOR OG HUMOR”

 In Anmeldelser

Så er der også nyt fra Kulturinformation ovenpå vores premiere på BEAUVOIR i lørdags. Den teatralske forelæsning har åbenbart sat tanker i gang hos anmelder Jesper Hillestrøm, som giver 4 flotte stjerner og bl.a. skriver:

⭐️⭐️⭐️⭐️

Dette lands så dygtige divaer Sarah Boberg og Ellen Hillingsø endevender den franske forfatter Simone de Beauvoirs værk ‘Det andet køn’ fra 1949. (…) En kommentar til vores samtid – en kommentar der ikke slutter, når man bevæger sig hjemad, men fortsætter med at summe (…) Teatret skal og må være et spejlbillede af vores samfund og dette formidles til fulde. Mange spørgsmål kan rejse sig i ens tanker efter en sådan forestilling, der både med dybde, alvor og humor trækker os ind i en stillingtagen til ligestillingen eller mangel på samme (…) Debatten skal fortsætte, og skal der alvorsord på bordet er det det, Hillingsø og Boberg knivskarpt sætter i scene

 

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Søg

Frederiksborg Amts Avis 26.10.22ANMELDELSES-BILLEDE