⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ DANMARKSBLOGGEN OM BEAUVOIR: “VEDKOMMER OS ALLE”

 In Anmeldelser

Mens Arbejdshestene stadig puster ud ovenpå premieren i lørdags, er der såmænd lige kommet intet mindre end 6 ud af 6 stjerner til BEAUVOIR med Ellen Hillingsø og Sarah Boberg!

Topkarakteren kommer i en anmeldelse fra Danmarksbloggen, som bl.a. skriver:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Der er teaterforestillinger, som vedkommer os alle. ”Beauvoir – en teatralsk forelæsning” på Teatret ved Sorte Hest er en af dem. (…) Vid og bid – og en god portion humor (…) D´damer leverer en forelæsning, der ryger lige ind, fæstner sig i sindet, og sætter gang i tankerne. (…) Når man ser ”Beauvoir – en teatralsk forelæsning” får man derfor også et håb om en anden verden. En bedre verden med en aktiv væren fremfor en passiv eksistens. Måske også fordi Ellen Hillingsø og Sarah Boberg gestalter det håb så overbevisende, at man sidder med følelsen af, at vi er tæt på. (…) Hør og se Ellen Hillingsø og Sarah Boberg forklare sagens rette sammenhæng. Ja, gak til Vesterbro uanset hvad og oplev den mest funklende formidling af vigtig verdenshistorie, som jeg har set”

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

Søg

ANMELDELSES-BILLEDEFrederiksborg Amts Avis 26.10.22