ÅRETS ÆRES-HESTESTOL 2022 ER OVERDRAGET

 In Selskaberne

ÅRETS ÆRES-HESTESTOL 2022 ER OVERDRAGET

Søndag den 11. september 2022 spillede vi kabareten INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG for allersidste udsolgte gang (altså i denne omgang, for succesen vender jo som bekendt tilbage 15. nov – 16. dec 2023).

Efter fire velfortjente fremkaldelser til kabaret-holdet kom teaterchef Maria Vinterberg ind på scenen for at overdrage Årets Æres-Hestestol 2022.

I år var turen kommet til medlemmerne af Teatret ved Sorte Hests bestyrelse. Desværre havde et par af medlemmerne ikke mulighed for at deltage, men forperson María Muñiz Auken, medlem Marie Scott Poulsen, medlem Peter Normann samt medlem Line Knutzons mor var til stede og modtog hyldesttale, blomster og personligt stole-certifikat.

Kæmpe tak til hele bestyrelsen for at stå last og brast med Hesten til alle tider – og kæmpe tillykke med Årets Æres-Hestestol 2022!

Søg

DANSK TEATER 300 ÅR