⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️JYLLANDS-POSTEN: 5 STJERNER TIL INDEN VI DØR …

 In Anmeldelser

Så er Morten Hedes flotte anmeldelse af INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG også at finde på jyllands-posten.dk. Og på søndag skulle den ydermere komme på print i selveste papiravisen, og det glæder vi os til!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Uforfængelig og selvironisk, samt uhyre veltimet af såvel Maria Stenz som hendes to ”unge” medspillere, Camilla Bendix og Peter Oliver Hansen, der begge er i 50’erne. Alle tre bidrager – foruden med stærke og sjælfulde sangstemmer – med historier, der (tilsyneladende) er personlige anekdoter. (…) Camilla Bendix er på alle måder betagende på en scene. Peter Oliver Hansen (…) formår (…) smilende at udføre en højenergisk musical-koreografi med jazz-hands, mens han synger for fuld smæk. Lige så overskudsagtig er han, når han på fineste sketch-manér viser os, hvordan man tager sine strømper anderledes på, når man er kommet lidt op i årene. Det hele er bundet sammen af vidunderlige bidder fra kendte sange, som heldigvis smyger sig uden om klichéerne. (…) Et musikalsk univers, der er lækkert ”jazzet op” af pianisten Olivier Antunes, som også byder på blærede solostykker. Instruktør Kamilla Wargo Brekling har formået at iscenesætte en skøn og varieret kabaret, der både stilmæssigt, komisk og musikalsk er aldeles gennemført” 

LÆS HELE ANMELDELSEN HVIS DU HAR ABONNEMENT HER

Søg

Information 050922