INFORMATION: “SÅ LEVENDE OG GENNEMMUSIKALSK, AT DET ER EN FRYD”

 In Anmeldelser

Vores kabaret INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG har taget hul på allersidste spilleuge med det, man kan kalde en slags manér. Dagbladet Informations anmelder Anne Middelboe Christensen giver nemlig de fineste fine ord med på vejen i dagens avis:

Den fascinerende Maria Stenz synger livet frem i en gennemmusikalsk kabaret på Teatret ved Sorte Hest. Samtidig ånder hun døden langt væk (…) Denne kabaret er så gennemmusikalsk og levende, at det er en fryd. (…) Med de supermusikalske skuespillere Maria Stenz, Camilla Bendix og Peter Oliver Hansen som harmonisk og generøst trekløver på Teatret ved Sorte Hest. Maria Stenz er forunderlig. Øjnene vil ikke slippe hendes læber. Det vil ørerne heller ikke. (…) Sådan (…) Fællesskabet mellem de tre skuespillere blomstrer gennem deres sang. Man kan nærmest se, hvordan de nyder at falde ind i hinandens omkvæd. Med kærlige øjne. Camilla Bendix er forestillingens kraftcentrum. (…) man mærker, at hun personligt ville kunne varme hele teatersalen op med sin overskudsvarme. Det er sjovt, men det er også råt i al sin virkelighed. Peter Oliver Hansen er den smilende. Han er det følsomme menneske (…) Han er også den forfængelige mand (…) Men heldigvis også den kunstner, der ikke kan holde sin stemme tilbage, når den rigtige melodi kommer. Så bryder hans flotte, spændstige klang igennem. Med en overvældende kraft (…) Lysdesignet af Lasse Svarre Christiansen er enkelt og klart, og hverdagskostumerne af Mikael Jensen matcher fint skuespillernes private beretninger på scenen (…) Ved klaveret sidder den fortryllende Olivier Antunes. Han er en anarkistisk rebel på tangenterne. Han kan når som helst få Chopin til at glide over i melodier af John Mogensen eller Steffen Brandt – hvis han vil. Han spiller klassisk klaver, men med et anslag som en ustyrlig jazzpianist. Og så har han en flabet attitude som en skibsdreng, sådan som han sidder med sort-hvid stribet sømandstrøje og spiller, mens denne mini-Titanic går ned med sine udsøgte performere

LÆS HELE ANMELDELSEN HER

 

Søg

Jyllands-Posten 30.08.22