OVERVÆLDENDE BILLETSALG GRUNDLAG FOR TRE EKSTRAFORESTILLINGER

 In For-omtaler

I disse dage er vi så heldige at have denne her yderst musikalske samling mennesker inden for stalddørene. Maria Stenz, Camilla Bendix, Peter Oliver Hansen og Olivier Antunes er nemlig allerede gået i gang med prøverne på den dybt personlige kabaret, som bliver vores første premiere efter sommerferien:

INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG
En hidtil uhørt kabaret om livets granatchok
Urpremiere 25. august 2022

Billetter har man kunnet købe siden sidst i april, og det er der virkelig mange, der har gjort. Overvældende mange, faktisk. Det har vi taget en slags konsekvens af ved at udvide spilleperioden med TRE EKSTRAFORESTILLINGER:

Lørdag 3. september kl. 20.00
Lørdag 10. september kl. 20.00
Søndag 11. september kl. 17.00

SE ALLE DATOER OG TIDER HER

 

INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG realiseres med velvillig støtte fra Beckett-Fonden, Dansk Skuespillerforbunds Produktionsstøttemidler, Dansk Solistforbund, Dansk Tennis Fond, Danske Dramatikeres Produktionspulje, Ernst B. Sund Fonden, Knud Højgaards Fond, Københavns Scenekunstudvalg, Toyota-Fonden, William Demant Fonden.

Søg

Teaterbilletter appINDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG. Olivier Antunes. Foto: Robin Skjoldborg