SÅ ER DET OFFICIELT: BILLETSALGET TIL SÆSON 2022-23 ER I GANG!

 In For-omtaler

Så er det jo nu i dag, at billetterne til teatersæsonen 2022-23 er til at få fingre i via Teaterbilletter.dk

Her på Vesterbrogades mest absurde teater står den nye sæson i litteraturens tegn, og efteråret byder på et hestespil, der faktisk har spiret et par år. Nu er tiden endelig moden til at udkomme i fuldt flor med en forestilling om den sagnomspundne franske forfatterinde Simone de Beauvoir.

I dialog med Simone de Beauvoirs forfatterskab
22. okt – 3. dec 2022

I forlængelse af Teatret ved Sorte Hests vedvarende kærlighed til litteraturen, springer forestillingen BEAUVOIR på hovedet ud i en grundig efterforskning af den store franske forfatter Simone de Beauvoir.

Beauvoirs eksistentialistiske og kønspolitiske tekstunivers er uløseligt forbundet med feminismens historie, og hendes manifest ”Det andet køn” har for længst talt sig ind i nye generationers ordforråd. Med lyst til fordybelse og trang til indsigt går forestillingen BEAUVOIR i dialog med hele forfatterskabet i en diskussionslysten hyldest til kvinder og mænd og alt derimellem.

På scenen står Ellen Hillingsø og Sarah Boberg m.fl. i rollerne som søgende sjæle, der har sat sig for at starte en samtale med det beauvoirske ideal.

Medvirkende: Ellen Hillingsø, Sarah Boberg m.fl.
Manuskript: Baseret på tekster af Simone de Beauvoir
Iscenesætter: Christoffer Berdal
Scenograf: Marianne Nilsson
Lysdesigner: Lasse Svarre Christiansen
Skræddersal: Mikael Jensen
Foto: Robin Skjoldborg

PS. Billetsalget er officielt i den fuldeste gang NU med majrabat på teaterbilletter.dk, hvor man også kan bestille Teaterkataloget 2022-23 gratis!

Søg

Foto: Robin SkjoldborgFRANKENSTEIN. Sue Hansen-Styles. Foto: Robin Skjoldborg