BILLETSALGET TIL SÆSON 2022-23 ER (TYV)STARTET!

 In For-omtaler

I morgen onsdag 27. april 2022 kl. 12.00 starter billetsalget til hver og én af de 250 teaterforestillinger, som findes i Teaterkataloget 2022-23.

Ikke for at lokke, men vi kan godt røbe, at der er lagt i kakkelovnen til rundt regnet 4 forskellige forestillinger her på Hesten. Derudover er der dømt tyvstart, for man kan faktisk få fingre i billetterne allerede nu – altså som i lige nu på teaterbilletter.dk – hvor der vanker noget, der hedder majrabat frem til 31. maj 2022.

Man kan orientere sig her på siden under Forestillinger, og man kan også følge med på Hestens sociale medier, hvor titlerne vil åbenbare sig i den næreste fremtid. Vi iler med info om den første premiere efter sommerferien, hvor det er lykkedes at lokke vores allesammens Maria Stenz ud af kolonihavehuset og ind på scenen i en saftig og livskraftig slags kabaret:

INDEN VI DØR SYNGER VI EN SANG
En hidtil uhørt kabaret om livets granatchok
25. aug – 10. sep 2022
40-225 kr. på billet@sortehest.com / teaterbilletter.dk

Hvordan ser livet ud, når man er omkring 50, og hvordan ser det ud, når man er over 80? Hvad sker der, når synet pludselig svigter? Når det gør ondt at stå ud af sengen? Eller når man overvældes af livets blodige alvor? Holder man nogensinde op med at være forfængelig? Tænke frække tanker? Eller rase over sine egne dumheder?

Tre gennemmusikalske skuespillere har sat en virtuos pianist stævne i en nyskabt kabaret om de granatchok, man udsættes for på sin vej igennem livet. Med et råt for usødet tekstunivers og kendte danske sange i hidtil uhørte arrangementer får kabaretgenren et selvironisk spark over skinnebenet. Brutal melankoli, usentimental kampgejst og det nødvendige lys for enden af tunnelen – før det hele er for sent.

Medvirkende: Maria Stenz, Camilla Bendix, Peter Oliver Hansen, Olivier Antunes (musiker)
Manuskript: Holdet
Instruktørkonsulent: Kamilla Wargo Brekling
Lysdesigner: Lasse Svarre Christiansen
Skræddersal: Mikael Jensen
Foto: Robin Skjoldborg

Gennem føres med støtte fra: Beckett-Fonden, Dansk Skuespillerforbunds Produktionsstøtteudvalg, Dansk Solistforbund, Dansk Tennis Fond, Danske Dramatikeres Produktionspulje, Ernst B. Sund Fonden, Knud Højgaards Fond, Københavns Scenekunstudvalg, Toyota-Fonden og William Demant Fonden

Søg

ANMELDELSES-BILLEDEFoto: Robin Skjoldborg